Παοκ Αεκ Τουμπα - AΛΑΛΟΥΜ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ: «ΝΤΟΥ» ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ ... / Ο παοκ είναι ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στη θεσσαλονίκη και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη χώρα.

Παοκ Αεκ Τουμπα - AΛΑΛΟΥΜ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ: «ΝΤΟΥ» ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΔΙΑΚΟΠΗ ... / Ο παοκ είναι ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στη θεσσαλονίκη και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη χώρα.. 2:24 argyrius 338 308 просмотров. Γκεστράνιους, ο φινλανδός κύζας «καθάρισε» στην τούμπα. Παραφωνία, η 'μοναξιά' του λιβάγια. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον παοκ στην τούμπα, η αεκ ζήτησε δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 1,144 likes · 2 talking about this.

Ο γιάκομπ γιόχανσον σκόραρε για την αεκ, αλλά ο παοκ απάντησε στο δεύτερο. Η αεκ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί του παοκ άρχισαν να τραγουδούν «κλέφτες οι ποδοσφαιριστές της αεκ πατάνε το χορτάρι της τούμπας για την καθιερωμένη πρώτη… βόλτα στον. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα. Ο παοκ μετράει 28 νίκες, έναντι 12 της αεκ ενώ 22 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το χειρότερο σερί σε ντέρμπι για την Ένωση ...
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το χειρότερο σερί σε ντέρμπι για την Ένωση ... from images32.inewsgr.com
Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον παοκ στην τούμπα, η αεκ ζήτησε δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι θεσσαλονικείς θα εγκαινιάσουν την λειτουργία matchday. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση τσίπρα #paokaek. Ο πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πέτυχε και τα δύο γκολ με εκτελέσεις υψηλού επιπέδου. 2:24 argyrius 338 308 просмотров. Ο παοκ μετράει 28 νίκες, έναντι 12 της αεκ ενώ 22 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Ο αμπέλ φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ήταν. Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα.

Ο γιάκομπ γιόχανσον σκόραρε για την αεκ, αλλά ο παοκ απάντησε στο δεύτερο.

Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, που έκρινε την πρώτη θέση μεταξύ αεκ και παοκ. Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα. Γκεστράνιους, ο φινλανδός κύζας «καθάρισε» στην τούμπα. Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Η αεκ μπήκε στην τούμπα αιφνιδιάζοντας τον παοκ. 2:24 argyrius 338 308 просмотров. Τη μεγάλη πέμπτη τα σπουδαία για τον παοκ. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον παοκ στην τούμπα, η αεκ ζήτησε δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο αμπέλ φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ήταν. 1,144 likes · 2 talking about this. Πίεση ψηλά σε όλες τις γραμμές, σωστό και ψύχραιμο passing game και προσπάθεια να επιτεθεί. Μεγάλο ντέρμπι για παοκ και αεκ το απόγευμα της κυριακής (11/3) στην τούμπα, στις 19:30 (onsports, novasports 1) με τον νικητή να κάνει βήμα… τίτλου στην super league! Το σοκ της καγιά με την επική τούμπα διαγωνιζόμενης στη μέση του δρόμου.

Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Ο αμπέλ φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ήταν. Από τον παοκ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της αεκ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την. Το σοκ της καγιά με την επική τούμπα διαγωνιζόμενης στη μέση του δρόμου. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση τσίπρα #paokaek.

UEFA για τη «τεσσάρα» του ΠΑΟΚ! (pic) | PAOKVoice
UEFA για τη «τεσσάρα» του ΠΑΟΚ! (pic) | PAOKVoice from paokvoice.com
Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και. Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, που έκρινε την πρώτη θέση μεταξύ αεκ και παοκ. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Η αεκ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί του παοκ άρχισαν να τραγουδούν «κλέφτες οι ποδοσφαιριστές της αεκ πατάνε το χορτάρι της τούμπας για την καθιερωμένη πρώτη… βόλτα στον. Η αεκ μπήκε στην τούμπα αιφνιδιάζοντας τον παοκ. Πέταξε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με διπλό από την τούμπα. Ο παοκ μετράει 28 νίκες, έναντι 12 της αεκ ενώ 22 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Και στις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε η αεκ.

Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και.

Πίεση ψηλά σε όλες τις γραμμές, σωστό και ψύχραιμο passing game και προσπάθεια να επιτεθεί. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση τσίπρα #paokaek. Τελευταία ζαριά στην τούμπα, ντέρμπι γοήτρου στο φάληρο. Ο αμπέλ φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ήταν. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Ο ηλίας παπαθεοδώρου μίλησε για την αεκ, ενώ στάθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ρικ πιτίνο στην εθνική ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον παοκ στην τούμπα, η αεκ ζήτησε δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Η αεκ μπήκε στην τούμπα αιφνιδιάζοντας τον παοκ. Γκεστράνιους, ο φινλανδός κύζας «καθάρισε» στην τούμπα. Τη μεγάλη πέμπτη τα σπουδαία για τον παοκ. Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και. Από τον παοκ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της αεκ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την.

Από τον παοκ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της αεκ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την. Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και. Σύμφωνα με τον παοκ, ο ρέφερι της αναμέτρησης κατοχύρωσε το γκολ του βαρέλα, σημειώνοντας ότι ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητα της αεκ, η οποία δεν θέλησε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. 1,144 likes · 2 talking about this.

Ανατροπή επιδιώκουν στον ΠΑΟΚ - Καίγονται να παίξουν με ...
Ανατροπή επιδιώκουν στον ΠΑΟΚ - Καίγονται να παίξουν με ... from www.aek-live.gr
Μεγάλο ντέρμπι για παοκ και αεκ το απόγευμα της κυριακής (11/3) στην τούμπα, στις 19:30 (onsports, novasports 1) με τον νικητή να κάνει βήμα… τίτλου στην super league! Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Ο παοκ είναι ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στη θεσσαλονίκη και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη χώρα. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Ο ηλίας παπαθεοδώρου μίλησε για την αεκ, ενώ στάθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ρικ πιτίνο στην εθνική ομάδα. The black & white history. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ). Ο πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πέτυχε και τα δύο γκολ με εκτελέσεις υψηλού επιπέδου.

The black & white history.

Γκεστράνιους, ο φινλανδός κύζας «καθάρισε» στην τούμπα. Τελευταία ζαριά στην τούμπα, ντέρμπι γοήτρου στο φάληρο. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ). Παραφωνία, η 'μοναξιά' του λιβάγια. Ο γιάκομπ γιόχανσον σκόραρε για την αεκ, αλλά ο παοκ απάντησε στο δεύτερο. Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και. The black & white history. Από τον παοκ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της αεκ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την. Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στην αεκ αναφορικα΄με την πορεάι αποθεραπίαςς του έλντερ λόπες. Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα. Η αεκ μπήκε στην τούμπα αιφνιδιάζοντας τον παοκ. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Πέταξε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με διπλό από την τούμπα.

Τη μεγάλη πέμπτη τα σπουδαία για τον παοκ παοκ αεκ. Παραφωνία, η 'μοναξιά' του λιβάγια.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook